Focus to Player

RTRS Uzivo lat.rtrs.tv

 • Countries
 •  Bosnia Herzegovina
 •  

  

Programme/Schedule RTRS Uzivo

Site Official

Today 29 November 2023
  06:04   Jutarnji program: Јutarnji program zvanično je najgledaniji jutarnji program u Republici Srpskoj, a ujedno i jedna od najstarijih emisija u programu Radio-televizije Republike Srpske! Svakog radnog jutra, od 6 do 9 možete da saznate sve što je važno za početak dana: od informacija o vremenu, stanju na putevima, servisnih informacija, najnovijih vijesti, do najave važnih dešavanja u cijeloj Srpskoj, pa i regionu i svijetu! Domaćini Јutarnjeg programa RTRS-a su poznata lica, koja će doprinijeti vašem dobrom raspoloženju. Naši
  09:00   Jutarnji Dnevnik: Najava dana koji je pred nama. Pregled najvažnijih vijesti iz prethodnog dana. Iskusni urednici, voditelji, novinari i reporteri već od ranih jutarnjih časova donose najvažnije, najbrže i najtačnije vijesti u Јutarnjem dnevniku. Uključenja, gostovanja, analitički i istrazivački prilozi, najave i najnovije vijesti.
  10:01   Republika: U emisiji Republika bavimo se problemima sa kojima se suočavaju građani regija Republike Srpske, ali i njihovim uspjesima. Priče Republike karakterišu više životne, a manje političke teme. Na jedinstven način tretiramo probleme lokalnih zajednica, omogućavajući tako stanovnicima regija: Istočnog Sarajeva, Brčkog, Doboja, Bijeljine, Prijedora i Trebinja, da izraze svoje stavove, ukažu na probleme i predstave uspjehe.
  10:34   Stani da ti kažem: Emisija prvenstveno ima za cilj promociju slobode izražavanja djece, kao i uvažavanja njihovog mišljenja. Njime se želi pokazati da je dijete sposobno oblikovati sopstveni stav i da ima puno pravo da ga iznese. Odrasli često djecu doživljavaju kao osobe kojima samo treba zaštita, a vrlo rijetko osobama koje imaju određena znanja i stavove koje itekako vrijedi saslušati jer, u velikom broju slučajeva, djeca imaju racionalan pristup rješenju brojnih situacija, a da odrasli toga nisu ni svjesni. Brojnim
  11:11   Ženski raj: Italijanska televizijska serija nastala prema romanu Emila Zole Kod ženskog raja iz 1883. godine, ali radnja je premještena u Milano, 1956. godine. Glavni lik je Tereza, mlada žena koja ostavlja Salva, vjerenika kojeg joj je otac odabrao jer je gradonačelnikov sin, i sa Sicilije odlazi u Milano. Tereza se nada da će se tu zaposliti u stričevoj prodavnici. Ali kad stigne u Milano, saznaje da joj je stric na ivici bankrota i da je optužen da je zapalio kombi ugledne robne kuće Raj za dame zbog koje gubi
  12:00   Dnevnik 1: Tačno u 12 časova prvi saznajte najaktuelnije događaje iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta. Brze, tačne, kratke i jasne vijesti, javljanja s lica mjesta, izjave zvaničnika, svijet, kultura i sport. Dnevnik 1 tačno u podne.
  12:24   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  12:31   Dw - Euromaxx: Euromaxx Highlights je emisija kolažnog tipa sa zanimljivim pričama u formi mini-reportaža iz cijelog svijeta.
  12:58   Misija
  13:19   Život je na selu: U serijalu emisija pod nazivom Život je na selu moći ćete da pratite priče o naizgled običnim, a nadasve posebnim ljudima, koji su izabrali selo kao mjesto dobrog života, svojevrsnih čuvara vrijednosti naslijeđenih od predaka, koristeći i sve prednosti života savremenog svijeta. Svaka priča prati po jednu porodicu iz različitih krajeva, kroz svojevrsne razglednice. Emisije su drugačije utoliko što mijenjamo pravilo u kojem autor ima riječ i dajemo je isključivo domaćinu, kao jedinom naratoru i
  13:53   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  14:01   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  14:09   Bez komentara: Pogledajte sažete vijesti i aktuelnosti iz cijelog svijeta, koje vam donosimo u emisiji Bez komentara.
  14:13   Divlja zemlja: U Divljoj zemlji pratimo borbu Dioga, odlikovanog vojnika, koji se vraća u svoju domovinu da donese pravdu Eduardi, koja je u prošlosti uništila njegov život i porodicu. Ali neće mu biti lako kada se duboko zaljubi u Beatriz, ćerku žene koju želi da uništi. Povrh toga, saznaje da je Beatriz udata za opsjednutog Tiaga, njegovog biološkog mlađeg brata i jedinog preostalog dijela porodice. Kako će to poremetiti njegove planove? Priča o osveti, matrijarhu koji je odlučan da zadrži prošlost podalje, ludoj
  15:07   Zaboravljeni korijeni: Zaboravljeni korijeni je neprofitni projekat koji grupa entuzijasta sprovodi u cilju očuvanja naslijeđa srpskog naroda u sferi kulture, istorije i vjere.
  15:28   Komšije: U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, miran i rafiniran čovek i njegova supruga Milica (41), slikarka i pobornik zdravog života. Oni su odlučili da prodaju stan na Dorćolu, pobjegnu od velegrada i presele se u kuću u Brestoviku, u potrazi za mirnijom sredinom sa ogromnom željom da konačno postanu roditelji. Prvi komšija im je Mašan (58), autoprevoznik, preglasan Crnogorac, na privremenom-cjeloživotnom radu u Srbiji, koga je žena odavno
  16:27   WWW muzička lista: Predahnite od svakodnevice uz naš muzički program. Za vas smo odabrali najbolje od muzike iz regiona i svijeta.
  17:00   Srpska danas: Srpska danas je emisija koja svakog radnog dana donosi informacije iz svih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj. Gledaocima nudimo informacije od dnevno _ političkih, ekonomskih, do sportskih i kulturnih. Emitujemo i priloge iz oblasti socijalne zaštite, ugroženim pravima pojedinih grupa stanovništva ili pojedinaca, nastojeći da im pomognemo u prevazilaženju tih problema. Svaka emisija sastoji se iz tri cjeline. Vijesti i dnevno političkih analiza kroz uključenja reportera RTRS-a sa mjesta događaja, kao
  17:36   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  17:42   Republika: U emisiji Republika bavimo se problemima sa kojima se suočavaju građani regija Republike Srpske, ali i njihovim uspjesima. Priče Republike karakterišu više životne, a manje političke teme. Na jedinstven način tretiramo probleme lokalnih zajednica, omogućavajući tako stanovnicima regija: Istočnog Sarajeva, Brčkog, Doboja, Bijeljine, Prijedora i Trebinja, da izraze svoje stavove, ukažu na probleme i predstave uspjehe.
  18:23   Čuvari Krajine: Dokumentarni serijal Čuvari Krajine ima za cilj predstaviti bogato kulturno-istorijsko nasljeđe Srba sa područja Like i Dalmacije, njihovu istorijsku ukorijenjenost u ovim krajevima, ali i sve ono sa čim se malobrojno povratničko stanovništvo danas suočava. Imajući u vidu složenost burnih istorijskih procesa, Srbi iz ličkih i dalmatinskih sela i gradova oduvijek su bili čuvari nacionalnog identiteta, a na istorijskoj pozornici prisutni su više od deset vijekova. Na Prvom splitskom saboru, održanom 925.
  18:53   Bez komentara: Pogledajte sažete vijesti i aktuelnosti iz cijelog svijeta, koje vam donosimo u emisiji Bez komentara.
  18:56   Kuhinja: Duhovita serija prati mladog i entuzijastičnog Maxima "Maxa" Lavrova, kojemu je velika želja postati vrhunski kuhar. Ambiciozni Max zaposlio se u najskupljem restoranu Cloude Monet u Moskvi, čiji je vlasnik Dimitrij Nagiev, poznati ruski glumac. Dok će Max zajedno s ostalim zaposlenicima u kuhinji pripremati hranu za goste i ispunjavati tuđe želje, upadaće u šaljive i nepredviđene situacije. Osim što je snalažljiv kuhar početnik, Max je ujedno i šarmantni osvajač ženskih srca, koji se stalno
  19:30   Dnevnik 2: Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta, u Dnevniku 2 Televizije Republike Srpske. Svako veče, od 19 časova i 30 minuta, najnovije i najvažnije vijesti donose iskusni novinari-reporteri, uživo sa terena, u analitičkim i istraživačkim prilozima. Uživo uključenja sa mjesta događaja, u pravo vrijeme, prateći svjetske trendove u TV novinarstvu. Teme _ aktuelne političke, privredne i društvene. Istina, objektivnost, brzina i aktuelnost _ najvažniji su principi, a pravilo druge strane _ glavni je moto.
  20:12   Komšije: U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, miran i rafiniran čovek i njegova supruga Milica (41), slikarka i pobornik zdravog života. Oni su odlučili da prodaju stan na Dorćolu, pobjegnu od velegrada i presele se u kuću u Brestoviku, u potrazi za mirnijom sredinom sa ogromnom željom da konačno postanu roditelji. Prvi komšija im je Mašan (58), autoprevoznik, preglasan Crnogorac, na privremenom-cjeloživotnom radu u Srbiji, koga je žena odavno
  21:07   Telering: Svake srijede samo na RTRS-u emisija Telering, koju će uređivati i voditi Mato Đaković! Telering je informativna emisija, bogate istorije, odlikuju je 24 godine emitovanja i oko 1.100 intervjua sa značajnim ličnostima iz politike, kulture, sporta i drugih sfera života iz Bosne i Hercegovine i regiona. Emisija i njen autor više puta su nagrađivani novinarskim i društvenim nagradama, a emisija promoviše kulturu dijaloga.
  22:11   Dnevnik 3: Dnevnik 3 je prava emisija za sve koji žele da, na kraju dana, saznaju najvažnije informacije. U 15 minuta, sažete i jasne vijesti koje su obilježile dan. Dnevnik 3, emisija je u kojoj prvi saznajete i one informacije o kojima će se pričati tek sutra.
  22:34   Zlatna horda: Kraj 13. vijeka. U prestonicu Rusije dolazi poslanik Zlatne Horde Mengu Temir, ljepotan i poznavalac ženske ljepote. Došao je da bi odveo u Hordu hiljade ruskih vojnika zbog rata s Persijancima. Međutim, zadovoljio bi se manjim brojem, ako bi mu knez Jaroslav dao kneginju Ustinu, ženu svog brata Borisa. Jaroslav nije spreman da naruši zakone vjere i časti, ali Boris sam to zahtijeva nadajući se da će mu ta žrtva obezbjediti kneževski presto. Ustina s karavanom odlazi u tuđinu. Mengu Jaroslavu ostavlja
  23:30   Ženski raj: Italijanska televizijska serija nastala prema romanu Emila Zole Kod ženskog raja iz 1883. godine, ali radnja je premještena u Milano, 1956. godine. Glavni lik je Tereza, mlada žena koja ostavlja Salva, vjerenika kojeg joj je otac odabrao jer je gradonačelnikov sin, i sa Sicilije odlazi u Milano. Tereza se nada da će se tu zaposliti u stričevoj prodavnici. Ali kad stigne u Milano, saznaje da joj je stric na ivici bankrota i da je optužen da je zapalio kombi ugledne robne kuće Raj za dame zbog koje gubi
  23:30   Ženski raj: Italijanska televizijska serija nastala prema romanu Emila Zole Kod ženskog raja iz 1883. godine, ali radnja je premještena u Milano, 1956. godine. Glavni lik je Tereza, mlada žena koja ostavlja Salva, vjerenika kojeg joj je otac odabrao jer je gradonačelnikov sin, i sa Sicilije odlazi u Milano. Tereza se nada da će se tu zaposliti u stričevoj prodavnici. Ali kad stigne u Milano, saznaje da joj je stric na ivici bankrota i da je optužen da je zapalio kombi ugledne robne kuće Raj za dame zbog koje gubi
  05:10   Dw - Euromaxx: Euromaxx Highlights je emisija kolažnog tipa sa zanimljivim pričama u formi mini-reportaža iz cijelog svijeta.
Tomorrow 30 November 2023
  06:04   Jutarnji program: Јutarnji program zvanično je najgledaniji jutarnji program u Republici Srpskoj, a ujedno i jedna od najstarijih emisija u programu Radio-televizije Republike Srpske! Svakog radnog jutra, od 6 do 9 možete da saznate sve što je važno za početak dana: od informacija o vremenu, stanju na putevima, servisnih informacija, najnovijih vijesti, do najave važnih dešavanja u cijeloj Srpskoj, pa i regionu i svijetu! Domaćini Јutarnjeg programa RTRS-a su poznata lica, koja će doprinijeti vašem dobrom raspoloženju. Naši
  09:00   Jutarnji Dnevnik: Najava dana koji je pred nama. Pregled najvažnijih vijesti iz prethodnog dana. Iskusni urednici, voditelji, novinari i reporteri već od ranih jutarnjih časova donose najvažnije, najbrže i najtačnije vijesti u Јutarnjem dnevniku. Uključenja, gostovanja, analitički i istrazivački prilozi, najave i najnovije vijesti.
  10:01   Republika: U emisiji Republika bavimo se problemima sa kojima se suočavaju građani regija Republike Srpske, ali i njihovim uspjesima. Priče Republike karakterišu više životne, a manje političke teme. Na jedinstven način tretiramo probleme lokalnih zajednica, omogućavajući tako stanovnicima regija: Istočnog Sarajeva, Brčkog, Doboja, Bijeljine, Prijedora i Trebinja, da izraze svoje stavove, ukažu na probleme i predstave uspjehe.
  10:34   Stani da ti kažem: Emisija prvenstveno ima za cilj promociju slobode izražavanja djece, kao i uvažavanja njihovog mišljenja. Njime se želi pokazati da je dijete sposobno oblikovati sopstveni stav i da ima puno pravo da ga iznese. Odrasli često djecu doživljavaju kao osobe kojima samo treba zaštita, a vrlo rijetko osobama koje imaju određena znanja i stavove koje itekako vrijedi saslušati jer, u velikom broju slučajeva, djeca imaju racionalan pristup rješenju brojnih situacija, a da odrasli toga nisu ni svjesni. Brojnim
  11:11   Ženski raj: Italijanska televizijska serija nastala prema romanu Emila Zole Kod ženskog raja iz 1883. godine, ali radnja je premještena u Milano, 1956. godine. Glavni lik je Tereza, mlada žena koja ostavlja Salva, vjerenika kojeg joj je otac odabrao jer je gradonačelnikov sin, i sa Sicilije odlazi u Milano. Tereza se nada da će se tu zaposliti u stričevoj prodavnici. Ali kad stigne u Milano, saznaje da joj je stric na ivici bankrota i da je optužen da je zapalio kombi ugledne robne kuće Raj za dame zbog koje gubi
  12:00   Dnevnik 1: Tačno u 12 časova prvi saznajte najaktuelnije događaje iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta. Brze, tačne, kratke i jasne vijesti, javljanja s lica mjesta, izjave zvaničnika, svijet, kultura i sport. Dnevnik 1 tačno u podne.
  12:24   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  12:31   Dw - Euromaxx: Euromaxx Highlights je emisija kolažnog tipa sa zanimljivim pričama u formi mini-reportaža iz cijelog svijeta.
  12:58   Misija
  13:19   Život je na selu: U serijalu emisija pod nazivom Život je na selu moći ćete da pratite priče o naizgled običnim, a nadasve posebnim ljudima, koji su izabrali selo kao mjesto dobrog života, svojevrsnih čuvara vrijednosti naslijeđenih od predaka, koristeći i sve prednosti života savremenog svijeta. Svaka priča prati po jednu porodicu iz različitih krajeva, kroz svojevrsne razglednice. Emisije su drugačije utoliko što mijenjamo pravilo u kojem autor ima riječ i dajemo je isključivo domaćinu, kao jedinom naratoru i
  13:53   Religijski kalendar: U okviru našeg vjerskog programa, donosimo Religijski kalendar koji nas podsjeća na značajne datume u vjerskom kalendaru katolika, pravoslavaca i vjernika islamske vjeroispovijesti.
  14:01   Vijesti: Vijesti: brzo, tačno, provjereno, objektivno! Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00, donosimo pregled najvažnijih vijesti prethodnog dana i najvažnije najave događaja dana koji je pred nama. Vijesti u 8.00, razlikuju se od ostalih vijesti po tome što u studiju imamo gosta s kojim razgovaramo o temi dana. U Vijestima u 9.00 i 14.00 časova, ponovo smo s vama s najvažnijim informacijama
  14:09   Bez komentara: Pogledajte sažete vijesti i aktuelnosti iz cijelog svijeta, koje vam donosimo u emisiji Bez komentara.
  14:13   Divlja zemlja: U Divljoj zemlji pratimo borbu Dioga, odlikovanog vojnika, koji se vraća u svoju domovinu da donese pravdu Eduardi, koja je u prošlosti uništila njegov život i porodicu. Ali neće mu biti lako kada se duboko zaljubi u Beatriz, ćerku žene koju želi da uništi. Povrh toga, saznaje da je Beatriz udata za opsjednutog Tiaga, njegovog biološkog mlađeg brata i jedinog preostalog dijela porodice. Kako će to poremetiti njegove planove? Priča o osveti, matrijarhu koji je odlučan da zadrži prošlost podalje, ludoj
  15:07   Zaboravljeni korijeni: Zaboravljeni korijeni je neprofitni projekat koji grupa entuzijasta sprovodi u cilju očuvanja naslijeđa srpskog naroda u sferi kulture, istorije i vjere.
  15:28   Komšije: U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, miran i rafiniran čovek i njegova supruga Milica (41), slikarka i pobornik zdravog života. Oni su odlučili da prodaju stan na Dorćolu, pobjegnu od velegrada i presele se u kuću u Brestoviku, u potrazi za mirnijom sredinom sa ogromnom željom da konačno postanu roditelji. Prvi komšija im je Mašan (58), autoprevoznik, preglasan Crnogorac, na privremenom-cjeloživotnom radu u Srbiji, koga je žena odavno
  16:27   WWW muzička lista: Predahnite od svakodnevice uz naš muzički program. Za vas smo odabrali najbolje od muzike iz regiona i svijeta.
  17:00   Srpska danas: Srpska danas je emisija koja svakog radnog dana donosi informacije iz svih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj. Gledaocima nudimo informacije od dnevno _ političkih, ekonomskih, do sportskih i kulturnih. Emitujemo i priloge iz oblasti socijalne zaštite, ugroženim pravima pojedinih grupa stanovništva ili pojedinaca, nastojeći da im pomognemo u prevazilaženju tih problema. Svaka emisija sastoji se iz tri cjeline. Vijesti i dnevno političkih analiza kroz uključenja reportera RTRS-a sa mjesta događaja, kao
  17:36   TV kalendar: Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  17:42   Republika: U emisiji Republika bavimo se problemima sa kojima se suočavaju građani regija Republike Srpske, ali i njihovim uspjesima. Priče Republike karakterišu više životne, a manje političke teme. Na jedinstven način tretiramo probleme lokalnih zajednica, omogućavajući tako stanovnicima regija: Istočnog Sarajeva, Brčkog, Doboja, Bijeljine, Prijedora i Trebinja, da izraze svoje stavove, ukažu na probleme i predstave uspjehe.
  18:23   Čuvari Krajine: Dokumentarni serijal Čuvari Krajine ima za cilj predstaviti bogato kulturno-istorijsko nasljeđe Srba sa područja Like i Dalmacije, njihovu istorijsku ukorijenjenost u ovim krajevima, ali i sve ono sa čim se malobrojno povratničko stanovništvo danas suočava. Imajući u vidu složenost burnih istorijskih procesa, Srbi iz ličkih i dalmatinskih sela i gradova oduvijek su bili čuvari nacionalnog identiteta, a na istorijskoj pozornici prisutni su više od deset vijekova. Na Prvom splitskom saboru, održanom 925.
  18:53   Bez komentara: Pogledajte sažete vijesti i aktuelnosti iz cijelog svijeta, koje vam donosimo u emisiji Bez komentara.
  18:56   Kuhinja: Duhovita serija prati mladog i entuzijastičnog Maxima "Maxa" Lavrova, kojemu je velika želja postati vrhunski kuhar. Ambiciozni Max zaposlio se u najskupljem restoranu Cloude Monet u Moskvi, čiji je vlasnik Dimitrij Nagiev, poznati ruski glumac. Dok će Max zajedno s ostalim zaposlenicima u kuhinji pripremati hranu za goste i ispunjavati tuđe želje, upadaće u šaljive i nepredviđene situacije. Osim što je snalažljiv kuhar početnik, Max je ujedno i šarmantni osvajač ženskih srca, koji se stalno
  19:30   Dnevnik 2: Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta, u Dnevniku 2 Televizije Republike Srpske. Svako veče, od 19 časova i 30 minuta, najnovije i najvažnije vijesti donose iskusni novinari-reporteri, uživo sa terena, u analitičkim i istraživačkim prilozima. Uživo uključenja sa mjesta događaja, u pravo vrijeme, prateći svjetske trendove u TV novinarstvu. Teme _ aktuelne političke, privredne i društvene. Istina, objektivnost, brzina i aktuelnost _ najvažniji su principi, a pravilo druge strane _ glavni je moto.
  20:12   Komšije: U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, miran i rafiniran čovek i njegova supruga Milica (41), slikarka i pobornik zdravog života. Oni su odlučili da prodaju stan na Dorćolu, pobjegnu od velegrada i presele se u kuću u Brestoviku, u potrazi za mirnijom sredinom sa ogromnom željom da konačno postanu roditelji. Prvi komšija im je Mašan (58), autoprevoznik, preglasan Crnogorac, na privremenom-cjeloživotnom radu u Srbiji, koga je žena odavno
  21:07   Telering: Svake srijede samo na RTRS-u emisija Telering, koju će uređivati i voditi Mato Đaković! Telering je informativna emisija, bogate istorije, odlikuju je 24 godine emitovanja i oko 1.100 intervjua sa značajnim ličnostima iz politike, kulture, sporta i drugih sfera života iz Bosne i Hercegovine i regiona. Emisija i njen autor više puta su nagrađivani novinarskim i društvenim nagradama, a emisija promoviše kulturu dijaloga.
  22:11   Dnevnik 3: Dnevnik 3 je prava emisija za sve koji žele da, na kraju dana, saznaju najvažnije informacije. U 15 minuta, sažete i jasne vijesti koje su obilježile dan. Dnevnik 3, emisija je u kojoj prvi saznajete i one informacije o kojima će se pričati tek sutra.
  22:34   Zlatna horda: Kraj 13. vijeka. U prestonicu Rusije dolazi poslanik Zlatne Horde Mengu Temir, ljepotan i poznavalac ženske ljepote. Došao je da bi odveo u Hordu hiljade ruskih vojnika zbog rata s Persijancima. Međutim, zadovoljio bi se manjim brojem, ako bi mu knez Jaroslav dao kneginju Ustinu, ženu svog brata Borisa. Jaroslav nije spreman da naruši zakone vjere i časti, ali Boris sam to zahtijeva nadajući se da će mu ta žrtva obezbjediti kneževski presto. Ustina s karavanom odlazi u tuđinu. Mengu Jaroslavu ostavlja
  23:30   Ženski raj: Italijanska televizijska serija nastala prema romanu Emila Zole Kod ženskog raja iz 1883. godine, ali radnja je premještena u Milano, 1956. godine. Glavni lik je Tereza, mlada žena koja ostavlja Salva, vjerenika kojeg joj je otac odabrao jer je gradonačelnikov sin, i sa Sicilije odlazi u Milano. Tereza se nada da će se tu zaposliti u stričevoj prodavnici. Ali kad stigne u Milano, saznaje da joj je stric na ivici bankrota i da je optužen da je zapalio kombi ugledne robne kuće Raj za dame zbog koje gubi
  23:30   Ženski raj: Italijanska televizijska serija nastala prema romanu Emila Zole Kod ženskog raja iz 1883. godine, ali radnja je premještena u Milano, 1956. godine. Glavni lik je Tereza, mlada žena koja ostavlja Salva, vjerenika kojeg joj je otac odabrao jer je gradonačelnikov sin, i sa Sicilije odlazi u Milano. Tereza se nada da će se tu zaposliti u stričevoj prodavnici. Ali kad stigne u Milano, saznaje da joj je stric na ivici bankrota i da je optužen da je zapalio kombi ugledne robne kuće Raj za dame zbog koje gubi
  05:10   Dw - Euromaxx: Euromaxx Highlights je emisija kolažnog tipa sa zanimljivim pričama u formi mini-reportaža iz cijelog svijeta.

RTRS Uzivo - Live Streaming - Online Television

The Radio and Television of Bosnia-Herzegovina formerly known as PBSBiH is an umbrella broadcasting organization and the only member of the European Broadcasting Union from Bosnia and Herzegovina.

RTRS Uzivo Online, RTRS Uzivo Live Stream, Entertainment Channel online on internet, where you can watch RTRS Uzivo Live Streaming, RTRS Uzivo HD, RTRS Uzivo Free Live Stream.
You are Watching RTRS Uzivo, This site made to makes it easy for watch online web television. you can Watch on iPhone, iPad or Android